Mid-Senior Talent Partner

Amsterdam
Dutch-speaking
Full-time
Contact us
Jessica Borlini, Head of People & Culture

Jij bent al even werkzaam als recruiter en je hebt een passie voor het vak. Het werken bij startups, scale-ups in hyper-growth en innovatieve corporates om hun recruitment naar een hoger niveau te tillen lijkt je een geweldige uitdaging! Wellicht zie je het zelfs zitten om op den duur (tijdelijk) te verhuizen naar een andere stad in Europa: wat dacht je van Berlijn?

Wij bieden jou deze mogelijkheid door een passend project voor je te vinden in-house bij een van onze partners. Je gaat aan de slag bij bedrijven zoals Mollie, Miro, Bitvavo en Just Eat Takeaway.com en krijgt daarbij ondersteuning van WeAreKeen met een leuk team, professionele ontwikkelingsmogelijkheden en nog veel meer.

Over WeAreKeen

WeAreKeen is sinds 2018 de marktleider binnen Nederland op het gebied van Embedded Recruitment. Met ons Recruitment-as-a-Service model helpen wij bedrijven als Takeaway.com, Adyen, Mollie, N26, Bitvavo, Rabobank en Miro met hun recruitment. Onze recruiters werken in-house als vast onderdeel van het recruitment team, zowel op korte als op langere projecten. 

We zijn een hechte, internationale en diverse community, ons Nederlandse kantoor is gevestigd middenin de Jordaan, hartje Amsterdam en is de thuisbasis van alle Talent Partners. We organiseren regelmatig events, meet-ups en borrels.

Over de functie

Ons bedrijfsmodel lijkt op RPO, maar dan anders. Wij noemen het Embedded Recruitment. Je krijgt de kans om te leren en te groeien terwijl je in-house werkt bij onze partners, iets wat je niet krijgt in een traditionele in-house rol. Je bent niet alleen bezig met werving- en selectie, maar jij bent dé adviespartner voor onze klant op het gebied van talent acquisition. 

Wat bieden wij

 • Je krijgt de kans om te werken aan verschillende projecten bij onze geweldige partners en je krijgt de autonomie om de klus te klaren.
 • Een flexibele & hybride werkstijl met de mogelijkheid om maximaal 1 maand per jaar vanuit het buitenland te werken.
 • Jaarlijkse Workation met het hele Keen team!
 • 25 betaalde vakantiedagen + 1 extra dag voor je verjaardag.
 • Je eigen iPhone + MacBook.
 • Voordelenprogramma via YourCampus
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. 
 • 1 dag betaald vrijwilligersverlof.
 • Blijf jezelf ontwikkelen via onze KeenAcademy! Trainingen van industry-experts, maar ook focus op persoonlijke ontwikkeling en coaching.

KeenAcademy

Een van onze kernwaarden is "Keen to Learn" en we hechten heel veel waarden aan persoonlijke ontwikkeling. Samen met industry-experts hebben we onze eigen KeenAcademy opgezet met op maat gemaakte masterclasses en workshops om je vaardigheden in recruitment verder te ontwikkelen. Los daarvan krijg je ook de kans om samen te werken met een persoonlijke coach.

Wie zoeken wij

 • Energie, drive en ambitie
 • Data-driven
 • Min. 3 jaar recruitment ervaring
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
 • HBO diploma

Solliciteren

Denk je dat onze cultuur bij jou past en durf je de uitdaging aan? Solliciteer dan direct en vertel ons waarom jij een onderdeel van onze community wilt zijn. 

 

Disclaimer: WeAreKeen is een werkgever die gelijke kansen biedt. Wij discrimineren niet op basis van ras, kleur, religie, burgerlijke staat, leeftijd, nationale oorsprong, afkomst, fysieke of mentale beperking, medische aandoening, zwangerschap, genetische informatie, geslacht of seksuele geaardheid.

 

Meet your colleagues!

Annemarie Sterk
COO & Co-founder
Julia Golovach
Tech Talent Partner
Kata Nagy
Tech Talent Partner
Masha Begovic
Talent Partner
Contact us
Jessica Borlini, Head of People & Culture

The benefits of working at Keen

svg-icon
25 days annual leave
birthday
Your birthday off
wedding
Your Wedding day off + 1 day
work-anniversary
Work anniversary = surprise
workstation-sun
Workation in the sun
friday-drinks
Friday Drinks
company-parties
Company Parties
keen-swag
Keen Swag
macbook
Apple Gear (iPhone + MacBook)
pension
Pension with Brand New Day
travel
Travel Reimbursement
lunch
Lunch at the Office
stay-fit-with-onefit
Benefits programme through YourCampus
keen-academy
Access to KeenAcademy
amsterdam
Office in the heart of Amsterdam

Apply now